HET PROCES
CREATIE
Fruitkefir wordt bereid met behulp van kleine korrels, ook wel tibicos genoemd, die fermenteren in water. Vergelijkbaar in hun proces met zuurdesem dat wordt gebruikt bij het bakken, voeden fruitkefirkorrels zich met de suikers waarin ze macereren om een lichte sprankeling en subtiele zuurgraad te creëren. Bekend om zijn "probiotische" deugden, is fruitkefir in zekere zin een "superdrank". Fruitkefir is een goede bron van vitamines en probiotica, bevordert het darmwelzijn en versterkt het immuunsysteem. Fruitkefir combineert zaken met plezier.


ONZE EXPERTISE
Vertuous Waterkefirs worden bereid met gerevitaliseerd water, een principe ontleend aan de biodynamica om het weer tot leven te brengen. Als het fermentatieproces bijna klassiek blijft, hebben we ervoor gekozen om onze fruitkefir te fermenteren in steengoed vaten. Het blijft leuk om plezier te hebben met de verschillende smaken en smaken van kefirs. Elk recept is bedacht als een perfect alternatief voor een glas wijn, bier of frisdrank.